blog_more

WEBINAR DLA RESTAURATORÓW I OPERATORÓW HO.RE.CA

 

 

Włoska Izba Handlowo-Przemysłowa w Polsce zaprasza na bezpłatne seminarium internetowe/webinar/ dla restauratorów i operatorów Hor.Re.Ca. zatytułowane:

 

Ograniczenia w funkcjonowaniu lokali gastronomicznych

 

Co należy, a czego nie należy robić w związku z sytuacją kryzysową. Jakie działania możemy podjąć żeby przetrwać: na teraz i na przyszłość 

 

Data: wtorek 24 marca 2020

Godziny: 15:00 – 16:30

Język: polski

 

Prelegentem webinarium będzie Krzysztof Kaliciński, wykładowca Akademii Leona Koźmińskiego, trener biznesu oraz coach. Biły Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu i Operacji sieci Green Caffe Nero, będącej własnością Caffe Nero, który  wcześnie pracował również w  McDonalds, TGI Friday's,  a także jako Dyrektor Operacyjny sieci Coffeeheaven.

 

W celu zarejestrowania się na webinarium, prosimy o wypełnienie poniższego formularza kontaktowego:

 

https://bit.ly/Webinar_HoReCa

 

Osobom zarejestrowanym prześlemy link do webinarium z instrukcjami dotyczącymi uczestnictwa.

 

 

Polecane

post3

Nagranie webinaru “Road to IABM” #1 “The new normal in Automotive”

Publikujemy dla Państwa nagranie webinaru z serii Road to IABM #1 pt.: "The new normal in automotive" Data: 07.05.2020 Godzina: 13:00-15:00 Język: angielski Gorące podziękowania dla współprganizatorów: Katowickiej Specjalnej...

więcej
post3

Webinar “Road to IABM” #1 - "The new normal in automotive"

W imieniu Włoskiej Izby Handlowo-Przemysłowej w Polsce, Katowickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej i klastra Silesia Automotive & Advanced Manufacturing - organizatorów International Automotive Business Meeting (IABM), mamy...

więcej
post3

NAGRANIE WEBINARU "Wsparcie dla płynności firm – propozycje Polskiego Funduszu Rozwoju dla mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw"

Publikujemy dla Państwa nagranie webinaru #6 "Wsparcie dla płynności firm – propozycje Polskiego Funduszu Rozwoju dla mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw" Data: wtorek 28 kwietnia 2020Godz.: 11:00 – 12:00Język:...

więcej